Help mee met de AED!

AED Kastanjelaan via Overbetuwe Doet - Hervormde Gemeente HeterenIn Heteren, Elst (Noord) en Valburg vallen deze week nieuwe cheques van Overbetuwe Doet in de bus. 'Gratis' geld, om in te zetten voor prachtige (particuliere) initatieven.

Het enige wat je hoeft te doen, is een doel uitkiezen en hier uw cheque aan te besteden. Laten we nou net een geweldig mooi doel in de aanbieding hebben: een defibrillator (AED), voor de hele buurt rondom de Kastanjelaan

De kerk en levens redden; het hoort een beetje bij elkaar 8-) . Figuurlijk, maar in navolging van EHBO Afdeling Heteren - KNV ook letterlijk! In en rond de kerk en de Vluchtheuvel komen vaak mensen samen. Allereerst de buurtbewoners. Maar ook in allerlei ontmoetingen van allerlei organisaties. Van diensten tot rommelmarkten, van vergaderingen tot feestjes. En dan natuurlijk nog alle buurtbewoners.

Juist in deze 'hoek' van Heteren mag een AED dan eigenlijk ook niet ontbreken. Steun daarom dit geweldige initiatief! Dat kan door naam en code in te vullen bij dit initiatief op de website van Overbetuwe Doet, door uw cheque door in de brievenbus te gooien die aan de kerk hangt (Kastanjelaan 14), of hem aan 'iemand van de kerk' te geven. Namens de hele buurt hartelijk dank! Al hopen we 't apparaat nooit nodig te hebben..

AED Kastanjelaan via Overbetuwe Doet - Hervormde Gemeente Heteren