Tijd voor HeterenDOET 2020!

HeterenDOET/NLdoet in Heteren - Hervormde Gemeente HeterenOp zaterdag 14 maart steekt Heteren weer de handen uit de mouwen. De voorbereidingen voor de 4e HeterenDOET zijn in volle gang.

Bij de kerk wordt er deze keer nieuw grind aangebracht op de begraafplaats. Uiteraard zijn de kerk en de toren weer open voor bezoekers. Meedoen bij één van de andere klussen kan ook. Het terras bij Liefkenshoek voorbereiden op de lente, wilgen knotten, broodjes smeren voor de lunch, bankjes in het dorp schoonmaken, wandelen met bewoners van Liefkenshoek en nog veel meer.

Liefkenshoek is van begin tot einde het centrale punt. Het begint met koffie vanaf 9:30u en er is een lunch voor klussers om 12:30u. Vanaf 16:00u is er een dorpsbijeenkomst voor alle klussers en alle niet-klussers met om 17:00u een stampottenmaaltijd. Iedereen is welkom, voor een paar uurtjes of de hele dag.

Met HeterenDOET maken we op een hele praktische manier deel uit van het dorp; door op andere plekken in het dorp te helpen, maar ook door mensen bij ons over de ‘vloer’ te krijgen. Een mooie manier om concreet iets te kunnen betekenen voor onze omgeving. Dus doe ook mee en ga samen aan de slag voor en met elkaar!

Vooraf aanmelden is prettig, maar niet noodzakelijk. Neem voor meer informatie contact op met Wessel of Gerdien vB.

HeterenDOET/NLdoet in Heteren - Hervormde Gemeente Heteren