Start Actie Kerkbalans 2018

Actie Kerkbalans HeterenDe jaarlijkse Actie Kerkbalans start binnenkort weer. Het thema is dit jaar ‘Geef voor je kerk’. Wist u dat dit de grootste inzamelingsactie van het land is?

Actie Kerkbalans 2018 Hervormde Gemeente HeterenOveral vragen plaatselijke kerken en parochies aan hun leden om een financiële bijdrage over te maken. In de week van 21 januari valt ook bij u de brief voor Kerkbalans op de mat. Doet u weer mee?

De kerk kan alleen bestaan dankzij de financiële steun van haar leden. Doe mee aan Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in. In de week van 28 januari 2018 komt een vrijwilliger het formulier weer bij u ophalen. Via deze weg willen we u alvast hartelijk bedanken voor uw bijdrage!

Overweegt u om periodiek een bedrag te schenken aan de kerk? Informatie daarover vind u op www.kerkbalans.nl onder de kop 'Periodiek Schenken'.