Dauwtrappen en ontbijten!

Aanmelden dauwtrappen en ontbijten Hervormde Gemeente HeterenZet de wekker op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) maar iets vroeger, want de Hervormde Gemeente Heteren gaat traditiegetrouw weer dauwtrappen!

Geen zorgen, de wekker hoeft niet om 05:00 uur te staan. We verzamelen om 07:00 uur bij de Vluchtheuvel en vertrekken dan met de auto naar een fraaie locatie in de buurt voor een frisse wandeling. Vervolgens rijden we terug naar Heteren en ontbijten we samen in de Vluchtheuvel, waarna we de Hemelvaartskerkdienst bijwonen. Als dauwtrappen om wat voor reden dan ook niet gaat, is het natuurlijk wel mogelijk om gezellig bij het ontbijt aan te schuiven.

Even wat praktische puntjes op een rij:

• Vertrek: om 7:00 uur bij de Vluchtheuvel
  • Afstand: we wandelen ongeveer een uur
  • Route: de wandeling is geschikt voor kinderen (en kinderwagens)
  • Ontbijt: om 8:45 uur in de Vluchtheuvel
  • Kosten: 2 euro per persoon
  • Aanmelden: tot uiterlijk 8 mei via dit formulier

Dauwtrappen Hervormde Gemeente Heteren

Nieuw sinds vorig jaar: het persmoment 8-).