Kerkbalans 2019: Geef voor je kerk

Kerkbalans Hervormde Gemeente HeterenDe jaarlijkse Actie Kerkbalans start binnenkort weer. Het thema is dit jaar ‘Geef voor je kerk’. Wist u dat dit de grootste inzamelingsactie van het land is?

Kerkbalans Hervormde Gemeente HeterenOveral vragen plaatselijke kerken en parochies aan hun leden om een financiële bijdrage over te maken. In de week van 21 januari ontvangt u de brief voor de Kerkbalans. Doet u weer mee?

De kerk kan alleen bestaan dankzij de financiële steun van haar leden. Doe mee aan Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in. We hopen op een verdere stijging van deze inkomsten voor onze gemeente. In de week van 28 januari komt een vrijwilliger het formulier weer bij u ophalen.

Overweegt u om periodiek een bedrag te schenken aan de kerk? Vraag ons om meer informatie daarover.

Op zondag 20 januari worden de wijken na de ochtenddienst weer uitgereikt aan de wijklopers. Via deze weg willen we u alvast hartelijk bedanken voor uw hulp en bijdrage!