Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Rommelmarkt 2019!

E-mail Afdrukken

Rommelmarkt 2019 Hervormde Gemeente HeterenStel je voor. Een lekker kopje koffie mét. Kijken hoe het steeds gezelliger en drukker wordt. Dorpsgenoten spotten. Dan klokslag 11:00u de sprintende fanatiekelingen gadeslaan.

Vervolgens zelf heerlijk neuzen tussen het jaarlijks nieuwe, goed gesorteerde assortiment 'kwaliteitsrommel'. Van waardevol antiek tot elektronische gadgets - van korter en langer geleden. Van supervet speelgoed tot lifestyle liflafjes. Van handige huishouddingetjes tot boeiende boeken. En alles ertussenin; het is er allemaal. Maar let op: het kan zijn dat van dat neuzen niet direct veel komt. Want je komt 'half Heteren' tegen; gezelligheid gegarandeerd! Moe gelopen en gestaan? Haal dan een lekker frietje of broodje hamburger. En dan een lekker zakje versgebakken oliebollen mee voor de terugweg, en eentje voor thuis; om nieuwe energie op te doen voor de 2e ronde ;-).

Dát is de rommelmarkt bij de Hervormde Kerk, niet te missen op Kastanjelaan 14! Van harte welkom op zaterdag 31 augustus van 11:00-15:00u! Zie https://www.facebook.com/events/2408532812720570

(Heeft u spullen voor de rommelmarkt? Deze worden -in Heteren- op vrijdagavond 23 augustus huis aan huis opgehaald!)

 

Rommelmarkt 2019 Hervormde Gemeente Heteren
Fotocredits: Sietse Hoegee