Rommelmarkt 2019!

Rommelmarkt 2019 Hervormde Gemeente HeterenStel je voor. Een lekker kopje koffie mét. Kijken hoe het steeds gezelliger en drukker wordt. Dorpsgenoten spotten. Dan klokslag 11:00u de sprintende fanatiekelingen gadeslaan.

Vervolgens zelf heerlijk neuzen tussen het jaarlijks nieuwe, goed gesorteerde assortiment 'kwaliteitsrommel'. Van waardevol antiek tot elektronische gadgets - van korter en langer geleden. Van supervet speelgoed tot lifestyle liflafjes. Van handige huishouddingetjes tot boeiende boeken. En alles ertussenin; het is er allemaal. Maar let op: het kan zijn dat van dat neuzen niet direct veel komt. Want je komt 'half Heteren' tegen; gezelligheid gegarandeerd! Moe gelopen en gestaan? Haal dan een lekker frietje of broodje hamburger. En dan een lekker zakje versgebakken oliebollen mee voor de terugweg, en eentje voor thuis; om nieuwe energie op te doen voor de 2e ronde ;-).

Dát is de rommelmarkt bij de Hervormde Kerk, niet te missen op Kastanjelaan 14! Van harte welkom op zaterdag 31 augustus van 11:00-15:00u! Zie https://www.facebook.com/events/2408532812720570

(Heeft u spullen voor de rommelmarkt? Deze worden -in Heteren- op vrijdagavond 23 augustus huis aan huis opgehaald!)

Rommelmarkt 2019 Hervormde Gemeente Heteren
Fotocredits: Sietse Hoegee