Aanmelden ochtenddiensten
Waarom vooraf aanmelden? Wij zijn verplicht een lijst aan te leggen van de kerkbezoekers. Zo kan een mogelijk bron- en contactonderzoek snel en eenvoudig worden opgestart. Daarnaast biedt dit ook de mogelijkheid om iedereen gelijke kansen te geven op het kerkbezoek. (Voor de avonddienten is vooraf aanmelden -gezien de bezoekersaantallen uit het verleden- niet nodig; registratie geschiedt dan ter plaatse bij aankomst in de kerk.)

Lees alles over de mogelijkheden en noodzakelijke beperkingen in de Corona Courant. Neem voor vragen omtrent de planning van het kerkbezoek contact op via dit formulier of planning@hervormdheteren.nl

Via onderstaand formulier reserveert u een plek voor een aanstaande ochtenddienst. Vul de gevraagde gegevens in en klik op 'Aanmelden'. U ontvangt uiterlijk zaterdag 20:00u een bevestigingsmail met daarin het bericht of u de dienst wel of niet kunt bijwonen.

Betreft dienst:

Naam: (*)
Een geldige naam is verplicht!
E-mailadres: (*)
Een geldig e-mailadres is verplicht!

Geef het totaal aantal plekken op dat u wilt reserveren (huisgenoten, inclusief kinderen)
Aantal plekken: (*)
Ongeldige invoer

De diensten worden met beeld uitgezonden. Het is mogelijk dat u/uw gezin hierbij in beeld komt. Hiervoor vragen we uw toestemming.
Akkoord gaan is noodzakelijk om uw aanmelding compleet te maken

1 dienst(en) gevonden waarvoor aanmelding geopend is (enkel de eerstvolgende dienst is gekozen)