Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Catechisatie

Catechisatie betekent eigenlijk: geloofsonderwijs. Dit wordt in onze gemeente -in georganiseerde vorm- m.n. aan de jeugd gegeven. Samen zoeken we naar antwoorden op vragen over God, het geloof in en het volgen van Hem, over het dagelijks leven als gelovige in de huidige maatschappij, etc. Dit doen we in mooie groepen jongeren en een dito catecheseteam.

De catechese is in seizoen 2021-2022 als volgt opgezet;
  • De kinderen, die in groep 8 van de basisschool zitten, volgen de basiscatechese onder leiding van Elly vS, op woensdag van 19:00 - 20:00 uur in de Vluchtheuvel. De gebruikte methode is 'OnTrack'.
  • De jongeren, die in de klassen 1 t/m 3 van de middelbare school zitten, volgen de mentorcatechese onder leiding van Jordy, op woensdag van 19:00 - 20:00 uur in de Vluchtheuvel. De gebruikte methode is 'Follow Me'.
  • De jongeren, die in de klassen 4 t/m 5 van de middelbare school zitten, volgen de mentorcatechese onder leiding van ds. Piksen, op woensdag van 19:00 - 20:00 uur in de Vluchtheuvel. De gebruikte methode is 'Follow Me'.
  • De jongeren van 18 jaar en ouder volgen de catechese onder leiding van ds. Piksen, op dinsdag van 19:00 - 20:00 uur.

Alle kinderen, jongeren en het catecheseteam een heel goed seizoen toegewenst!

N.B.: op het gebied van belijdeniscatechese wordt 'maatwerk' geleverd. Valt u in de categorie 'jeugd van vroeger' en heeft u nog geen belijdenis gedaan? Ook u van harte uitgenodigd hierbij aan te sluiten! Neem voor alle vragen omtrent de belijdenscatechese contact op het ds. Piksen.