Aanmelden ochtenddiensten
Via dit formulier meldt u zich aan voor een aankomende (ochtend)dienst. Vul de gevraagde gegevens in en klik op 'Aanmelden'. U ontvangt uiterlijk zaterdag 20:00u (igv een zondagochtenddienst) per e-mail bericht of u de dienst wel of niet kunt bijwonen.

Betreft dienst:
Een dienst kiezen is verplicht!

Naam: (*)
Een geldige naam is verplicht!
E-mailadres: (*)
Een geldig e-mailadres is verplicht!

Geef het totaal aantal plekken op dat u wilt reserveren (huisgenoten, inclusief kinderen)
Aantal plekken: (*)
Een geldig, numeriek aantal is verplicht!

De diensten worden met beeld uitgezonden. Het is mogelijk dat u/uw gezin hierbij in beeld komt. Hiervoor vragen we uw toestemming.
Akkoord gaan is noodzakelijk om uw aanmelding compleet te maken!

Waarom vooraf aanmelden? We houden weer strikt 1,5m afstand tussen niet-gezinsleden. Dat vergt elke keer een zorgvuldige planning, om de placering zo optimaal mogelijk te doen. Dit plannen kost tijd, daarom doen we dit van tevoren. Daarnaast biedt dit de mogelijkheid om iedereen gelijke kansen te geven op het kerkbezoek (wanneer niet iedere aangemelde geplaatst kan worden).

Lees alles over de mogelijkheden en noodzakelijke beperkingen in de Corona Courant. Neem voor vragen omtrent de planning van het kerkbezoek contact op via dit formulier of planning@hervormdheteren.nl

1 dienst(en) gevonden waarvoor aanmelding geopend is