Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier alle mogelijke (algemene) informatie aangaande onze gemeente!

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Gave(n)kring

Gavenkring Hervormde Gemeente HeterenDe gave(n)kring is de thuisbasis van Bob de Gemeenteopbouwer. Het is de kring van het project 'Ruimte voor de rivier - van levend water'. Van het geestelijk waterleidingnetwerk, de zwenksproeier en het gemeentezwembad. 

Allemaal thema's, opzetten en voorbeelden die bij willen dragen aan één doel: het verder ontdekken van de Persoon van de Heilige Geest. Van Zijn werk in het algemeen, maar vooral in ons eigen leven en in onze eigen gemeente. Van de doop in Hem en de vervulling met Hem. En ja, dan ook van Zijn gaven; de geestelijke cadeaus die Hij ons geeft. Om elkaar ermee te dienen en zo concreet te bouwen aan het Koninkrijk. Niet als extraatje, maar essentieel voor het goed functioneren van het Lichaam van Christus.

Met ingang van seizoen 2019-2020 begon voor de Gave(n)kring jubeljaar/-periode; na 12 jaar graven, ploegen, zaaien en begieten, is het nu tijd om het 'kringland' even te laten rusten. Even een sabbatical te nemen. 

Meer weten over de gave(n)kring? Stuur een Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .