Gebedskring

Na de zomerstop gaat de gebedskring weer van start op elke tweede en vierde donderdag van de maand. Ook dit seizoen zal de kring om 19:15 uur beginnen zodat iedereen na 20:00 uur weer thuis of elders kan zijn.

Meestal beginnen we met zingen. Daarna lezen we een kort stukje uit de Bijbel en delen met elkaar wat ons daarin aanspreekt. Vervolgens kan eenieder gebedsonderwerpen inbrengen, uiteenlopend van persoonlijke zaken tot actuele gebeurtenissen, die op dat moment in het nieuws zijn. Ook wordt het kerkblad geraadpleegd voor gebedspunten; b.v. de zieken, activiteiten die op de agenda staan en de kerkenraad. Verder proberen we regelmatig te bidden voor het zendingswerk van Ingrid en Aziz in Spanje, het ziekenhuis van Rob en Anne-Marie in Haïti, en Fineke Janssen in Bolivia. En als ú gebedspunten heeft, mag u die ook aan ons doorgeven!

Vervolgens gaan we samen bidden, waarbij een ieder vrij is om dat in stilte of hardop te doen. We willen samen leren hoe God ons de weg wijst om te bidden naar Zijn wil. Soms kost het wel iets om werkelijk tijd en zin vrij te maken voor de gebedskring, maar toch blijkt elke keer opnieuw hoe God het zegent en hoe de kringleden er zelf door bemoedigd worden.

Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom! Kom gerust, vrijblijvend, eens langs en leer met ons dat bidden een kracht van God is.