Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Gemeentegroeigroep

Graag stellen we ons even voor. We zijn de gemeentegroeigroep in onze gemeente. Tijdens het winterseizoen komen we om de drie weken 's avonds bij elkaar. Wat doen we zoal op zo’n avond? We zingen en bidden samen, en aan de hand van een bijbelstudieboekje gaan we met elkaar in gesprek over een gedeelte uit de Bijbel.

Om een idee te geven: we hebben ons de afgelopen jaren onder meer verdiept in het Johannesevangelie en we hebben stilgestaan bij thema’s als “in de voetsporen van Mozes” en “stagelopen bij Jezus”. Met elkaar ontdekken we zo steeds nieuwe dingen in de Bijbel

Dit seizoen gaan we aan de slag met het boekje “Dit is Mijn Lichaam” van het Evangelisch Werkverband. Door het geloof worden wij als broers en zussen tot één lichaam gemaakt. We zijn leden van één gezin, waarover Jezus zegt: “dit is Mijn lichaam”. Het gaat over de kracht van de geloofsgemeenschap in een individualistische samenleving; de verbondenheid tegenover verdeeldheid; de uitdaging om elkaar te dienen en te waarderen in het lichaam, en de werken van Jezus te doen in deze wereld.

Meer weten over deze kring? Stuur een Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken !