Jelle en Janneke Huisman in Kroatië

Familie Huisman in KroatiëFamilie Huisman bestaat uit vader Jelle, moeder Janneke en hun vier kinderen: Marijke, Judith, Femke en Laurens. Een half jaar geleden zijn zij in Kroatië gaan wonen en werken onder de Roma's, een volk dat in feite altijd op de vlucht is.

Jelle geeft parttime les bij een theologische school, maar hij werkt ook bij een Bijbelgenootschap. Voorgangers van Roma-kerken vragen hulp bij de uitleg van de Bijbel, we proberen samen met hen te ontdekken hoe de Bijbel verbonden kan worden met het leven van alle dag. Janneke wil een programma - met lokale mensen - opzetten over gezondheid, preventie en hygiëne en zich hierbij richten op vrouwen, omdat die de grootste invloed hebben hierin.

Bezoek de blog van Janneke en familie Huisman