Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Jongvolwassenenkring

Wij zijn een kring voor mensen vanaf ongeveer 20 tot 40 jaar (en iedereen die zich thuis voelt in deze leeftijdscategorie). Tijdens onze kringavonden bespreken we, vanuit Bijbels perspectief, allerlei dagelijkse thema's zoals werk, relaties, gezin, actualiteiten, etc.

Op de kringavond vinden we de ontmoeting met elkaar en het in gesprek gaan belangrijk. De deelnemers van de kring bepalen de inhoud van de avonden met elkaar en bereiden zelf, om beurten, de avonden voor. We vinden het belangrijk om een open sfeer te creëren, waarin iedereen zich welkom voelt. En waar ook ruimte is om het te hebben over wat op dat moment voor jou belangrijk is, ook al heeft het niets te maken met het gekozen onderwerp van de avond. We willen er graag voor elkaar zijn; een kring met en voor elkaar!

En dan nog praktisch: we komen om de drie weken bij elkaar, bij één van de kringleden thuis. Op welke dag dat is, verschilt en wordt in onderling overleg bepaald. We starten om 20:00 uur met koffie en we proberen meestal rond 22:00 uur af te ronden.

Meer weten over deze kring? Stuur een Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken !