Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Koop Heterense waar!

E-mail Afdrukken

Nog heel even en dan gaat rommelmarkt numero 36 van kiet! Op de markt is het enveloptrekken al jaren vaste prik. Prachtige prijzen wachten op de fortuinlijke lotentrekker.

Kijk die prijzentafel dan mensen! Deze worden allemaal ter beschikking gesteld door de winkeliers en ondernemers van Heteren (en een fractie daarbuiten). Daar zijn we elk jaar weer hartstikke blij mee; onze grote dank hiervoor! Voor de omvang van het dorp, is Heteren gezegend met een fiks aanbod van winkels en ondernemers (en dat wordt nog meer :P). Maar al die winkels in zo'n kleine kern is echt niet vanzelfsprekend. Daarom waarderen we het extra dat deze bedrijven ons ondersteunen. Maar het mooiste is natuurlijk als dat waarderen ook praktisch gebeurt; dus koop eerst en vooral Heterense waar/diensten/producten!

Dus; ben je in de markt voor een auto, fiets of benodigdheden daarvoor? Kan de twee- of vierwieler wel weer eens een beurtje gebruiken, of hoog tijd om hem schoon te (laten) schrobben? Mag je paard wel eens nieuwe kleren (of jijzelf)? Is je cavia weer eens aan eten toe? Zoek je nog een borrel om die leegte na de rommelmarkt weg te drinken? Broek gescheurd bij de sprint over de markt en wil je die graag zelf naaien? Wil je op een feestje nou eens met een prachtig, op maat gemaakt cadeautje aankomen? Een unieke, vette maar ook nuttige gadget scoren? Heb je naar de markt per ongeluk je zondagse schoenen aangetrokken en zoek je dus nieuwe? Naast de vette voetballen gegrepen? Is je oude laptop per ongeluk op de rommelmarkt verkocht of heeft je computer kuren? Extra geheugen voor de telefoon of een USB-stick nodig voor al die rommelmarktpics? Spieren versleten bij het slenteren over de markt? Zitten die extra pondjes van die overheerlijke oliebollen, friet en snacks in de weg? Of heb je gewoon aardappels of gereedschap nodig?

Deze winkeliers en ondernemers helpen je uit de brand!

Aardappelshop.nl

Arends Naaimachinehandel

Autobedrijf Gaasbeek

Autobedrijf J. Muys & Zn

Brugman Schoenen & Sport

Carwash Loman Heteren

Dierenspeciaalzaak Lamers

Divoza Horseworld Heteren

Flessenwinkel Fischer

GetTheDeal

Hip & Hebbes

Hubo Heteren

INTS Automatisering

Reflex Fysiotherapie

Rijwielhuis Jan Vermeer

Sjabbens Sports & Health

Sportcentrum Boss Gym

 

Koop Heterense waar - Hervormde Gemeente Heteren