Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Startdag 2019: meld je aan!

E-mail Afdrukken

Startdag 2019 Hervormde Gemeente HeterenOp zaterdag 14 september is het weer zover: het winterseizoen wordt afgetrapt met de jaarlijkse startdag van onze gemeente! We hopen dat heel veel gemeenteleden hierbij aanwezig zullen zijn om samen een gezellige (na)middag en avond te hebben, elkaar te ontmoeten, activiteiten te ondernemen en te eten.

Startdag 2019 Hervormde Gemeente HeterenVanaf 16:00 uur staat de koffie, thee en limonade klaar. Om 16:30 uur willen we starten met het programma. We gaan dan aan de slag met het thema “Het zijn de dingen die je doet, die niemand ziet…”. En wat dat precies inhoudt? Dat verklappen we nog even niet. Kom gewoon kijken en laat je verrassen.

Iedereen kan deelnemen aan het programma: kinderen, jongeren en volwassenen. Ook is het programma geschikt voor gemeenteleden die slecht ter been zijn. Wie niet in staat is het middagprogramma bij te wonen, is natuurlijk ook van harte welkom om een vorkje mee te prikken! We verwachten de barbecues rond 17:45 uur aan te steken. Denken jullie aan het meenemen van de drie B’s: een bord, bestek en een beker? En denken jullie bij fris weer aan het meenemen van ‘warme’ kleding? Rond 19:15 uur hopen we het het eten en daarmee de startdag officieel af te sluiten.

Maar, dat is nog niet alles. Want speciaal voor de jeugd is er aansluitend aan de barbecue (rond 19:30 uur) nog een tieneravond! We maken er met de 12+ jeugd een gezellige filmavond van in de Vluchtheuvel (verwachte eindtijd 21:30 uur). Heeft u hiervoor misschien nog een Fatboy, Lamzac of andersoortige zitzak of-kussen beschikbaar? We horen het graag!

Nog niet aangemeld? Doe het snel! Vragen kunt u stellen aan het ‘startdagteam’. Tot dan!