Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Kerst 2019 - vier het feest mee!

E-mail Afdrukken

Kerst 2017 in Heteren - vier het feest mee!Nog even, en dan is het kerst! Voor veel mensen een tijd van gezelligheid, licht en warmte. Door kerstverlichting en kaarsen, maar nog veel meer door de geboorte van het kerstkindje Jezus. Hij brengt ons hét Licht en de warmte van Gods liefde!

Komt u het wonder van kerst meevieren? Van harte welkom om samen over de rand van de kribbe te komen kijken. Om vol verwondering te zien dat God ons zo ontzettend liefhad, dat Hij Zijn eniggeboren zoon Jezus naar de aarde stuurde om geboren te worden uit en onder de mensen. Om zo ook uw eeuwige Vader en Vredevorst te kunnen zijn!

Rondom kerst zijn er diverse momenten om ons samen te verwonderen. Om voor het eerst of opnieuw op kraambezoek te gaan in de stal van Bethlehem. Hieronder een opsomming;

Kerst 2017 in Heteren donderdag 19 december: kerstwandeling Julianaschool
De Koningin Julianaschool organiseert deze wandeling, waarin de belangrijkste gebeurtenissen van het kerstverhaal naar voren komen! Hij start op school en bezoekt onder andere alle drie de kerken van Heteren. Opgave tot 16 december.
Locatie: Julianaschool/Heteren
Aanvang/starttijden: 17:00-20:00u


donderdag 19 december: kerstviering Liefkenshoek
Donderdag vieren we kerst in Liefkenshoek, met bewoners én andere belangstellenden. Het thema van de viering is 'Licht'.
Locatie: Liefkensplein in Liefkenshoek
Aanvang: 18:30u

dinsdag 24 december: kerstzangdienst
Op kerstavond gaan we samen zingen, en luisteren we naar prachtige liederen die worden gezongen door het gemeentekoor! Het thema van deze zangbijeenkomst is 'Hoe zal ik u ontvangen?'. Na afloop ontmoeten we elkaar met een kop koffie, warme choco of glühwein in de knuist!
Locatie: onze kerk
Aanvang: 19:30u

woensdag 25 december: kerstdienst
Nu is het écht Kerst! Op kerstmorgen vieren we dit geweldige feest. We verwonderen ons om het kerstevangelie. We zingen opnieuw prachtige liederen, begeleid door diverse muziekinstrumenten!
Locatie: onze kerk
Aanvang: 10:00u

woensdag 25 december: kinderkerstfeest
Het thema van de viering is 'Een spoor van Licht'. We zingen samen, we luisteren naar prachtige verhalen en dat alles in een mooi versierde kerk. Let wel: het kinderkerstfeest is voor kinderen van 1-100 jaar :P.
Locatie: onze kerk
Aanvang: 16:00u

Maak gebruik van deze vele momenten om het Kerstkind en elkaar te ontmoeten! Bent u nog niet eerder in de kerk geweest? Of bent u ooit wel eens geweest, maar twijfelt u of u nu wel zult gaan? Een extra warm welkom aan u! God nodigt u zelf uit, Hij vindt het fijn als u komt. En wij ook! Kom ontdekken hoe lief Hij u heeft. Zo lief, dat Hij ook voor u Licht kwam brengen in een donkere wereld. Zo lief, dat Hij mens werd zoals wij, om u en jou zo perfect te kunnen begrijpen; wat we ook meemaken en hoe we ons ook voelen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

We wensen elkaar gezegende kerstdagen!