Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Welkom bij Week van Gebed!

E-mail Afdrukken

Week van Gebed - Heteren‘Buitengewoon’ is het thema voor de Week van Gebed, geïnspireerd door de buitengewone vriendelijkheid die in Handelingen 28 naar voren komt. De Week van Gebed wordt gehouden van 19 t/m 26 januari.

Miljoenen gelovigen in de hele wereld komen in deze Week van Gebed samen om te bidden voor elkaar, voor de stad, het land en de wereld. Door heel Nederland zijn honderden plaatselijke gemeenten uit verschillende kerkverbanden actief bij deze gebedsweek betrokken. Ook in Heteren worden er, net als vorig jaar, een aantal korte bijeenkomsten georganiseerd.

Waar en wanneer?
De gebedsbijeenkomsten zijn van 19:30 – 20:30u en vinden plaats op verschillende locaties in ons dorp: maandag 20 januari in de Vluchtheuvel (Kastanjelaan 20), dinsdag 21 januari in de Julianaschool (Flessestraat 11), woensdag 22 januari in de Vloedschuur (Kerklaan 4a) en donderdag 23 januari in Herberg de Aandacht (Kerkplein 1). Ook de weeksluiting vrijdag 24 januari in Liefkenshoek zal aansluiten bij het thema van de Week van Gebed.

Samen bidden verbindt
Bidden krijgt een extra dimensie als we het samen doen. Al biddend delen we onze zorgen en dank, niet alleen met God maar ook met elkaar. Samen bidden geeft een uniek gevoel van verbondenheid. Daarom willen we u van harte uitnodigen om deel te nemen aan één of meerdere van deze bijeenkomsten.

 

Week van Gebed - Heteren