Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Drink koffie voor de naaste!

E-mail Afdrukken

Waardepunten Douwe Egbetrts - Lionsclub - Hervormde Gemeente HeterenKoffie is een ‘luxe’ product voor mensen die aangewezen zijn op de voedselbank en dat zijn er ook in Nijmegen en Overbetuwe velen (ongeveer 700 adressen). De Lionsclub houdt daarom samen met de Voedselbank al enkele jaren een actie voor koffie en Douwe Egberts steunt deze actie.

We zamelen waardepunten in die ingewisseld kunnen worden voor pakken koffie. Alle soorten punten van DE-koffie en Pickwick-thee zijn welkom. Douwe Egberts verhoogt het aantal gespaarde punten nog eens met 15%.

Spaart u mee? Kijk goed in de lades en spaarpotjes waar al die waardepunten zijn gebleven en geef ze een goede bestemming. Met 500 punten geeft u iemand al een pak koffie.

Het was de bedoeling de hele maand mei achter in de kerk een doos neer te zetten. Echter, omdat onze kerkdiensten nu online zijn, willen we u vragen om uw punten in te leveren op Dorpsstraat 12.

In juni/juli gaan we tellen en wordt alles ingeleverd, zodat in ieder voedselpakket een pak koffie meegegeven kan worden! Hoe vaak? Zo vaak mogelijk!

 

Waardepunten Douwe Egbetrts - Lionsclub - Hervormde Gemeente Heteren