Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Doe mee voor een AED!

E-mail Afdrukken

AED Kastanjelaan Vluchtheuvel Hervormde Gemeente HeterenDe nieuwe cheques van Overbetuwe Doet vallen deze dagen weer op de mat! Dit keer zijn ze weer € 7,50 waard. En dat is hartstikke mooi, want zo komt de nieuwe AED binnen handbereik! Doet u weer mee?!

Overbetuwe Doet is een actie vanuit de gemeente Overbetuwe, waarmee de burgers zelf kunnen investeren in initiatieven uit hun dorp. Gratis geld om weg te geven! En laten wij dat geld d.m.v. die cheques nu hard nodig hebben om óns initiatief mogelijk te maken. We hebben namelijk nog steeds het voornemen om een defibrillator (AED) op te hangen en dat wordt steeds concreter!

In Heteren hangen intussen al een heel aantal openbare AED's die 24/7 beschikbaar zijn. Ook op veel plaatsen waar regelmatig grote groepen mensen bij elkaar komen. Alleen in de Kastanjelaan nabij de Hervormde Kerk en verenigingsgebouw 'de Vluchtheuvel' is dit niet het geval, terwijl hier toch met grote regelmaat activiteiten zijn. De meest bekende activiteit is de jaarlijkse rommelmarkt, maar ook bijeenkomsten van diverse verenigingen in 'de Vluchtheuvel' en de kerkdiensten in de kerk.

Daarom dit initiatief om ook hier een openbare AED op te hangen waarvan Heteren, de buurt en de kerkgemeente gebruik kunnen maken. De AED moet bij de ingang, aan de buitenkant van Verenigingsgebouw 'de Vluchtheuvel' (Kastanjelaan 20), komen te hangen zodat hij 24/7 bereikbaar is.

Steun het initiatief
Doneer uw cheque hier! Vul hier de code in die staat op de waardecheque, die u in uw brievenbus heeft ontvangen. Vul eventueel voor- en achternaam in en ga akkoord met de voorwaarden. Zo eenvoudig is het!

Het is ook mogelijk om hier via iDEAL een bedrag te doneren aan het initiatief. Daarnaast kunt u uw cheque voor dit initiatief ook inleveren in de brievenbus die aan de Hervormde kerk hangt (Kastanjelaan 14) of een foto van de cheque versturen naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

 

AED Kastanjelaan Vluchtheuvel Hervormde Gemeente Heteren