Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

AED Kastanjelaan - en nu stap 2!

E-mail Afdrukken

AED en reanimatie cursus Kastanjelaan HeterenHoera, we hebben ons vorige initiatief succesvol kunnen afronden dankzij alle giften! Hartelijk dank daarvoor. Wat zijn er ontzettend veel cheques en giften gegeven.

Momenteel zijn we ism Stichting Kloppend Hart Lingewaard en Overbetuwe bezig om een AED en buitenkast aan te schaffen. Via deze stichting kunnen we voor een goede prijs alles inslaan. Daarnaast verzorgt de stichting veel dingen gratis. Zoals verzekeringen, gedeelte van het onderhoud en is het goed om contact te hebben met een partij die verstand van zaken heeft. De AED zal dan ook zo snel als mogelijk worden geplaatst bij de Vluchtheuvel (Kastanjelaan 20).

Daarnaast is er een nieuw initiatief via Overbetuwe Doet opgestart, om geld in te zamelen voor het opleiden van vrijwilligers (bewoners van de Kastanjelaan en vaste bezoekers van de kerk). Graag willen we 12 mensen opleiden tot deskundige vrijwilligers. Zo is er bijna altijd een goede dekking; als de AED nodig is, is er een vrijwilliger in de buurt.

Dus houdt u niet in en kom in actie om ook dit initiatief succesvol te maken zodat we de AED, indien nodig, op de goede manier kunnen gebruiken!

 

AED en reanimatie cursus Kastanjelaan Heteren