Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Startdag: zaterdag 19 september

E-mail Afdrukken

Park Lingezegen - startdag Hervormde Gemeente HeterenZaterdag 19 september hopen we ook dit jaar het winterseizoen te beginnen met een startdag. Ondanks dat er in de komende maanden bepaalde kerkelijke activiteiten nog niet kunnen doorgaan of aangepast moeten worden, kijken we uit naar een seizoen waarin we elkaar weer kunnen ontmoeten om samen in gesprek te zijn over het geloof.

De startdag zal dit jaar in aangepaste vorm zijn: het zal volledig plaatsvinden in de buitenlucht en er is rekening mee gehouden dat het in alle gevallen mogelijk is om voldoende afstand van elkaar te houden. Maar ondanks alle coronamaatregelen hebben wij er alle vertrouwen in dat het een leuk programma is voor jong én oud(er). Een mooie mogelijkheid om weer wat samen te doen!

Wat gaan we doen? Dit jaar is er alleen een middagprogramma dat zich afspeelt rondom Landerij De Park (Park Lingezegen). We ontmoeten elkaar daar, eten en drinken wat en gaan vervolgens te voet óf op de fiets een stukje van Park Lingezegen verkennen. Voor de kinderen (en andere geïnteresseerden) is er de mogelijkheid om bij de kinderboerderij te kijken en zich uit te leven in de speeltuin. Kortom: een middag die je niet wilt missen.

Opgeven is mogelijk middels het aanmeldformulier. Wees er snel bij! Opgeven kan tot en met woensdag 16 september.

Tot slot nog een aantal praktische punten:

  • We ontmoeten elkaar om 13:45 uur op de picknickplaats van Park Lingezegen, naast Landerij De Park (De Park 10 te Elst).
  • Het programma is rond 17:00 uur ten einde.
  • Wil je fietsen? Zorg dan dat je op de fiets bent of die meeneemt op de fietsendrager.
  • Met het organiseren van een startdag zijn kosten gemoeid. Er zal een bus zijn om een vrijwillige bijdrage in te deponeren (de werkelijke kosten bedragen ongeveer € 10,- per volwassene).
  • Vanwege de coronamaatregelen is er geen alternatief programma bij regen. Mocht de weersverwachting onverhoopt niet positief zijn, dan kan de startdag helaas niet doorgaan. Uiteraard zullen we dat dan tijdig laten weten.

 


Park Lingezegen - startdag Hervormde Gemeente Heteren