Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Uitnodiging van de gebedskring

E-mail Afdrukken

Gebedskring Hervormde Gemeente HeterenNadat er vorige maand een speciale gebedsbijeenkomst was ingelast en het zo goed was om weer “samen in de Naam van Jezus” rondom gebed samen te komen, wil de gebedskring heel graag deze bijeenkomsten (2x p/mnd) weer gaan opstarten. Ook in coronatijd, of misschien wel: júist in coronatijd!

Kom Heilige Geest,
vernieuw uw kerk,
vernieuw ons leven,
vernieuw ook ons gebedsleven
.”

Het plan is nu om in de kerk óf in de Vluchtheuvel samen te komen op elke eerste en derde donderdag van de maand. Te beginnen op D.V. 15 oktober, van 19:15 tot 20:00u. Aanmelden is niet nodig. Kom gerust, als u mee wil bidden, of als u gebed nodig heeft.

Wat gebeurt er op zo’n avond? Er wordt eerst kort iets gedeeld uit de Bijbel en daarna nemen we tijd om samen te bidden. Dat gaat dan zo, dat we elkaar de gelegenheid geven om hardop een of meerdere gebeden uit te spreken. Liefst zo, dat die gebeden elkaar aanvullen en verrijken. Er wordt vooral voor het plaatselijke kerkenwerk gebeden, voor lief en leed in de gemeente, voor de zendelingen en voor actuele of persoonlijke zaken, die ons aan het hart gaan. Dit alles op een ongedwongen manier. Als u het moeilijk vindt om hardop mee te bidden.. geen probleem, want uw aanwezigheid, meedenken en meeluisteren is al voldoende. Doet u mee?

 

Gebedskring Hervormde Gemeente Heteren