Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Bijeenkomst Fineke Janssen 16 maart

E-mail Afdrukken

Mision Adulam Fineke Jansen - Hervormde Gemeente HeterenCorona levert een hoop beperkingen op. Maar in die beperkingen schuilen ook mogelijkheden! Voor het eerst geeft Fineke Janssen een presentatie over haar werk rechtstreeks vanuit Bolivia! Wees erbij via Zoom! In haar nieuwsbrief schrijft ze het volgende..

Even met elkaar om tafel gaan zitten zoals hier met het gevangenisteam, dat kan nog niet helaas. Maar, daar heb ik een gedeeltelijke oplossing voor gevonden! De gemeente hier heeft me een grote Zoom-link gegeven. De bedoeling is om op 16 maart iets over het werk hier te vertellen, met gelegenheid voor vragen stellen. Ik zou het erg leuk vinden als u/jullie dit in de agenda kunt/ kunnen zetten!

De presentatie over het werk van Misión Adulam door Fineke is dus op 16 maart om 19:00 uur, 18:30 uur ‘inloop’, mogelijkheid voor vragen, 20:00 uur afronden. Mail naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken voor de link om mee te doen via het videoconferentieprogramma Zoom. Een paar muisklikken en u bent erbij!

 

Mision Adulam Fineke Jansen - Hervormde Gemeente Heteren
Het is nog niet duidelijk of deze Boliviaanse lama ook van de partij zal zijn