Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier alle mogelijke (algemene) informatie aangaande onze gemeente!

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Ga mee - met de startdag op 23-09!

E-mail Afdrukken

Startdag 2023 - Hervormde Gemeente HeterenHoewel we de rommelmarkt nog voor de boeg hebben is de wandelkring al druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de startdag van het winterwerk van onze gemeente.

Startdag 2023 - Hervormde Gemeente HeterenGa mee’ is het thema van de landelijke kerk voor seizoen 2023-2024 en wij vinden dit, als wandelgroep, heel toepasselijk!

Het programma voor, groot en klein, ziet er veelbelovend uit en wij willen jullie uitnodigen je hiervoor op te geven. Om 14:00u is er koffie/ thee/ limonade met wat lekkers (evt. bakkers hiervoor welkom), waarna we om 14:30u starten met het programma. Trek makkelijke schoenen aan, alleen bij hevige regenval zal het programma naar binnen verplaatst worden.

Wanneer het niet mogelijk is om bij het middagprogramma te zijn, kan er ook later aangeschoven worden bij de BBQ, die vanaf 17:00u aangestoken wordt. We kunnen dan samen genieten van een heerlijke maaltijd en hopelijk ook weer van die lekkere salades, die elk jaar gemaakt worden. Vergeet niet je eigen bord, bestek en beker mee te nemen! Voor de kinderen is er een springkussen besteld en voor de tieners is er na de BBQ van 20:00-21:00u een leuke activiteit om hun nieuwe seizoen te beginnen.

Bent u/jij al enthousiast? Dat is mooi! Meldt je dan hier aan! Dit kan t/m woensdag 13 september. Wij zien uit naar jullie aanmeldingen.

 

Startdag 2023 - Hervormde Gemeente Heteren
 In bepaalde opzichten kan zo'n startdag maar zo een beestenbende worden.