Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier alle mogelijke (algemene) informatie aangaande onze gemeente!

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Ontmoetingskring

Wat moet er toch veel in een week. Werken, (ver)zorgen, dingen regelen, bood­schappen doen, auto wassen, etc. En soms ‘moeten’ we daarnaast ook nog van alles van ons zelf.

Op de ontmoetingskring moet er even niets. We komen juist bij elkaar voor een moment van rust. Essentie van de kring is ‘ontmoeting’! Ontmoeting met elkaar en ontmoeting met onze God. Een moment om met elkaar in gesprek te zijn over het leven en de (levens-/geloofs)vragen die we daarin tegenkomen en ons bezig­houden in het licht van de Bijbel. Een moment om elkaar te bemoedigen en ons te verwonderen over onze grote God en Zijn daden. We lezen een stukje uit de Bijbel en bidden samen.

We behandelen geen boekje. Onderwerpen kunnen steeds anders zijn afhanke­lijk van de inbreng en vragen van deelnemers. De ontmoetingskring in een open kring waar gemeenteleden (maar ook niet-gemeenteleden) welkom zijn, om elke keer te komen, maar ook om zo nu en dan aan te schuiven. De kring komt ongeveer om de drie weken bij elkaar bij één van de deelnemers thuis. De avond start rond 19:30 uur en we ronden om ongeveer 21:15 uur af.

Mocht je interesse hebben om een keertje aan te schuiven: van harte welkom! Houd de agenda op de website van de kerk in de gaten.

Meer weten over deze kring? Stuur een Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken !