Doe mee!

In onze gemeente gebeurt heel veel. Klik hier om te kijken wat!

 

Informatie

Lees hier over actuele gebeurtenissen, de achtergrond van onze kerk en haar geschiedenis.

 

Contact

We komen graag met u en jou in contact. Klik hier om te kijken hoe.

Wandelkring

Een nieuwe kring.. Nou ja.. dat is te zeggen. Niet helemaal. Het idee voor een wandelkring is ontstaan na de succesvolle startdag van onze gemeente in september 2020. Met de gemeenteleden is toen gezamenlijk gefietst en gewandeld.

Eind 2020 is de wandelkring al in de steigers gezet, maar vanwege de beperkende coronamaatregelen kon er niet daadwerkelijk gewandeld worden. Dat is veranderd nu de versoepeling van de coronamaatregelen ons meer ruimte bieden.

Wandelkring - Hervormde Gemeente HeterenEven op een rijtje
Wandelochtenden: Donderdagmorgen.
Frequentie: 1e en 3e donderdag van de maand.
Aanvang: 9:30 uur.
Startplaats: Bij de kerk en/of in overleg op een andere locatie.
Lengte wandeling: 4 - 5 kilometer.
Duur wandeling: 1 uur tot maximaal 1,5 uur

Bij de startplaats wordt een Bijbeltekst uitgereikt. Tijdens de wandeling kan hierover met elkaar nagedacht of gesproken worden. Maar het kan ook zomaar gebeuren dat bij thuiskomst de tekst tevoorschijn komt en dat men er onderweg niet aan toe is gekomen.

Doel van de wandeling is elkaar op een prettige, ontspannen en sportieve manier ontmoeten en spreken.

We houden rekening met elkaars tempo en mogelijkheden en we hebben aandacht voor Gods mooie schepping. Als de mogelijkheid zich voordoet, kan een korte pauze worden ingelast voor een kopje koffie, maar dat is niet direct de doelstelling. Net hoe het loopt.

Inmiddels zijn we begonnen met de wandelingen. Iedereen is van harte welkom om met ons mee te wandelen. Voel je vrij om het voor een keertje te proberen. Geef het de tijd om te ervaren of het bij je past. Het is geen probleem als je een keer verhinderd bent. En als blijkt dat het toch niets is dan ben je nergens toe verplicht.

Meer weten over deze kring? Stuur een Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken !